!-- Google Tag Manager -->
Niciun produs
Preturile includ TVA
Seria Cafele Rare se concentrează pe cafea de cea mai înaltă calitate, ce provine din locuri în care cafeaua se cultivă și se recoltează în cantități mici. Acest lucru permite fermierilor să acorde o grijă și o atenție specială fiecărei culturi. Boabele sunt prelucrate manual pent...
Seria Cafele Rare se concentrează pe cafea de cea mai înaltă calitate, ce provine din locuri în care cafeaua se cultivă și se recoltează în cantități mici. Acest lucru permite fermierilor să acorde o grijă și o atenție specială fiecărei culturi. Boabele sunt prelucrate manual pentru a permite amplificarea calităților speciale. Din această cauză, fiecare recoltă produce o cantitate mică de cafea. Majoritatea micro-loturilor provin de la un singur fermier, dar pot fi selecții ale culturilor unei ferme sau a unei cooperative.
LessCafea Bio, cafea microlot Cupping scor: 88,25 puncte.Parfum: Dulce aromat Aromă: Fructată, ușor condimentată (coacăz negru, scorțișoară, santal, miere) Gust: Fructat, cu note de cacao boabe prăjite Retrogust: Scorțișoară și santal, cu tuse de coacăz negru, santal și miere
Cupping scor: 88,25 puncte. Cafea Bio, cafea microlot Parfum: Dulce aromat Aromă: Fructată, ușor condimentată (coacăz negru, scorțișoară, santal, miere) Gust: Fructat, cu note de cacao boabe prăjite Retrogust: Scorțișoară și santal, cu tuse de coacăz negru, santal și miere
Best Organic Coffee Cup of Excellence 2017 Cupping scor: 88 puncte. Cafea sigle origin, cafea bio Parfum: Alune de pădure Aromă: Citrica (mandarine, lime) Gust: Caramel dulce Retrogust: Cremos, cu note de ciocolată cu miere și migdale
Locul 3 top Espressocoffeeguide 2020 Cupping scor: 84 puncte. Cafea cu aciditate foarte scazută. Cafea bio single origin Parfum: Dulce fructat, cu nuante de florale; Aromă: Fructe dulci si migdale; Gust: Dulce, cu note de cirese negre si merisoare; Retrogust: Caramel, cu tonuri de migdale prajite
Cafea microlot, cafea bio Parfum: Vanilie Aroma: Fructata (fructe de padure si ceai negru) Gust: Fructat, cu note de vanilie Retrogust: Cremos, cu nuante de frisca dulce
"Cea mai buna cafea din lume", probabil Single origin, cafea de specialitate Parfum: dulce floral; Aroma: Florală, cu tuse de nuci; Gust: sofisticat, ciocolată fină cu note florale;Retrogust: cremos, ciocolata cu nuante florale
Cupping scor: 81,25 puncte. Cafea cu aciditate foarte scazută. Cafea sigle origin. Parfum: Dulce; Aromă: Tutun; Gust: Nuci prajite; Retrogust: Scortisoara, santal
Single origin, cafea de specialitate Parfum: Floral; Aroma: Portocale; Gust: ciocolată fină cu migdale, note dulci citrice și miere; Retrogust: ciocolată și caramel
Single origin, cafea de specialitate Locul 7 top Espressocoffeeguide 2020 Parfum: dulce floral; Aroma: Fructată (căpșuni cu nuante de fructe tropicale); Gust: fin, cacao și căpșuni; Retrogust: Ciocolată
Single origin, cafea de specialitate Parfum: Usor dulce Aroma: Fructată Gust: Fin, de ciocolată Retrogust: Condimente, lemn dulce
Cafea single origin, proaspăt prăjită Parfum: floral Aroma: ciocolata neagra și pomelo Gust: Citric (pomelo), dulce Retrogust: caramel, cu nuanțe de vin roșu baricat
Cupping scor: 83 puncte Cafea single origin, proaspat prajita Parfum: floral (iasomie, caprifoi) Aroma: fructe tropicale (mandarine), vanilie Gust: ciocolata neagra cu migdale Retrogust: condimentat, cu tuse de cuisoare
Blogul Gourmet Coffee
Milioane de oameni din întreaga lume savureaza cafea în fiecare zi. Dar cine se gândește de unde provine toata...
Ne dorim ca produsele noastre să ajungă la cât mai multe persoane. Din păcate, unii dintre noi nu pot...
Toată lumea știe că toate lucrurile sunt mai bine când sunt proaspete. Dar de ce este mai bună cafeaua proaspăt...