Cafea Cuore di Columbia 250g
Cupping score: 86 puncte
Cafea de origine, proaspăt prăjită
Parfum: Floral, dulce; Aroma: Alune; Gust: Caramel (Creme Brulee); Retrogust: Ciocolată neagră cu alune
Cuore di Columbia este o experiență dedicată iubitorilor de cafea de specialitate, o cafea proaspăt prăjită, născută în inima Columbiei. Cu un conținut de 100% arabică pură, această cafea este cultivată în regiunea vulcanică a Columbiei, unde solul bogat în minerale conferă boabelor un profil aromatic unic, cu nuanțe de alune, un corp bogat și o aciditate subtilă.
Boabele de cafea columbiene din care este obținută cafeaua single origin Cuore di Columbia sunt clasificate ca SUPREMO, un indicator al dimensiunii și calității excepționale a acestora. Cuore di Columbia de la Gourmet Coffee este o cafea de specialitate cu arome florale, o notă delicată de fructe caramelizate și ciocolată. Gustul său este însoțit de o aciditate ușoară și un retrogust puternic de ciocolată neagră cu alune. Această cafea păstrează tradiția cafelei columbiene de înaltă calitate, care a fost recunoscută și apreciată de-a lungul timpului. Cu mai bine de 60 de ani în urmă, un personaj legendar, Juan Valdez, ne-a prezentat calitățile cafelei columbiene. Astăzi, principiile de calitate rămân la fel de solide, iar certificarea Columbia Supremo atestă caracterul deosebit al acestei cafele.
La Gourmet Coffee, prăjim cafeaua de specialitate Cuore di Columbia doar după ce plasezi comanda, astfel încât să savurezi întotdeauna prospețimea și calitatea sa. Poți alege între varianta de boabe sau măcinată, iar acum este disponibilă și cutie metalică vidată ce păstrează aroma pentru o perioadă lungă de timp şi după deschidere.
S-a dovedit prin studii, teste și analize că în urma procesului de prăjire, în 3-4 săptămâni, cafeaua își pierde foarte mult din calități și proprietăți. De aceea se recomandă să consumați cafea proaspăt prăjită.
Alege Cuore di Columbia și bucură-te de o cafea autentică și savuroasă, proaspăt prăjită pentru fiecare ceașcă.
Produse recomandate