!-- Google Tag Manager --> Cafea single origin, Cuore di Columbia Decofeinizata Dolce Nera 250g
 
Cafea Decofeinizata Cuore di Columbia 250g Expand

Cafea Decofeinizata Cuore di Columbia 250g

New

Cafea deofeinizata, de origine, "Swiss Water Process"

Parfum: Floral dulce

Aroma: Alune

Gust: Caramel (Zahar ars)

Retrogust: Ciocolata neagra

More details

  • Boabe
  • Espresso
  • Ibric
  • Filtru

37,90 lei

cu TVA

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,60 lei.

Cumpara de inca 200,00 lei si ai Livrare Gratuita!

Descriere

O cafea proaspat prajita, decofeinizata, provenita din inima Columbiei, cafea arabică pură, cultivată în zonă vulcanică, unde solul foarte bogat în minerale confera boabelor de cafea aroma tipica de alune, un corp bogat si aciditate delicata. Boabele de cafea columbiana din care am preparat cafeaua single origin Cuore di Columbia au clasificarea SUPREMO, care certifica dimensiunea si calitatea lor. Cuore di Columbia de la Gourmet Coffee este o cafea gourmet de specialitate cu aromă compactă, cu gust delicat de fructe caramelizate şi ciocolată. Are o aciditate ușoară și un retrogust puternic de ciocolată neagră.

Asiguram clientii care cunosc produsul Cuore di Columbia ca varianta decofeinizata prin metoda "Swiss Water Process" are acelasi gust si aroma.  

Majoritatea proceselor de cofeinizare folosesc solvenți chimici, de exemplu acetatul de etil, deloc sanatos, pentru a separa moleculele de cofeină din boabele de cafea verde.

Pentru cafeaua Cuore di Columbia  Decofeinizata se foloseste metoda "Swiss Water Process", procedeu 100% natural care are la baza doua principii - solubilitatea si osmoza.

In acest proces, boabele de cafea sunt introduse în apa cu extract de cafea verde, fără cofeină, cofeina, fiind hidrosolubila, trece din boabele de cafea in soluția apoasa, în timp ce aroma ramane in boabe. Boabele de cafea sunt uscate apoi la nivelul de umiditate optim. Procesul elvețian de decofeinizare are ca rezultat o cafea care conține doar 0,1% cofeină.

Extractul de cafea verde, saturat de cafeină, este prelucrat prin cărbune activ pentru a îndepărta cofeina, devenind astfel din nou fără cofeină și pregătit să fie folosit pentru un nou lot de cafea. 

Cafeaua decofeinizata prin metoda "Swiss Water Process" isi pastreaza toate calitatile, inclusiv aroma.

Cafeaua Cuore di Columbia Decofeinizata de la Gourmet Coffee este prajita doar dupa ce dumneavoastra o comandati si este disponibila boabe sau in varianta de macinare pe care o solicitati.

S-a dovedit prin studii, teste si analize ca in urma procesului de prajire, in 3-4 saptamani, cafeaua isi pierde foarte multe dintre calitati si proprietati. De aceea se recomanda sa consumati cafea proaspat prajita.

Ambalată în cutie metalică vidată ce păstrează aroma pentru o perioadă lungă de timp şi după deschidere.

specificatii

TaraColumbia
RegiunePopayan
Altitudine2300 metri
Soi cafeaArabica (Colombian)
TipSingle Origin
Preparare recomandataFiltru, Ibric, Espresso
Cantitate250g
TipDecofeinizată , Swiss Water Process

Reviews

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Cafea Decofeinizata Cuore di Columbia 250g

Cafea Decofeinizata Cuore di Columbia 250g