Cafea de Specialitate Decofeinizata Cuore di Columbia 250g
Cafea de Specialitate Decofeinizata Ibric Cuore di Columbia 250g

Cafea decofeinizată Cuore di Columbia 250g – Swiss Water®

Cafea de specialitate 100% Arabica, din regiunea Popayán – Columbia, decofeinizată natural prin procesul Swiss Water®, fără chimicale. 

Parfum: Floral dulce; Aroma: Alune; Gust: Caramel; Retrogust: Ciocolata neagra

Macinare
  • Boabe
  • Espresso
  • Ibric
  • Filtru / Chemex / V 60
  • French Press
In stoc
69,90 lei

 

Cafea fără cofeină, cu gust bogat

O cafea proaspăt prăjită, decofeinizată, provenită din inima Columbiei, cafea arabică pură, cultivată într-o zonă vulcanică, unde solul foarte bogat în minerale conferă boabelor de cafea aromă tipică de alune, un corp bogat și aciditate delicată. Boabele de cafea columbiană din cafeaua single origin Cuore di Columbia au clasificarea SUPREMO, care certifică calitatea lor.

Profil de gust și note de degustare

Cuore di Columbia este o cafea decofeinizata, gourmet cu aromă compactă, cu gust delicat de fructe caramelizate şi ciocolată. Are o aciditate scăzută, corp mediu și un retrogust echilibrat de ciocolată neagră, este o cafea potrivita atât pentru espresso, cât și pentru metode alternative (V60, filtru, ibric, moka pot). Asigurăm clienții care cunosc produsul Cuore di Columbia că varianta decofeinizată prin metoda "Swiss Water Process" are același gust și o aromă nealterată.

Decafeinizare prin procesul Swiss Water® – fără solvenți, doar cu apă

Ce este Swiss Water®?

Majoritatea proceselor de decofeinizare folosesc solvenți chimici, de exemplu acetatul de etil sau clorură de metilen, procedee care nu sunt sănătoase, pentru a separa moleculele de cofeină din boabele de cafea verde. Pentru cafeaua decofeinizată Cuore di Columbia se folosește metoda "Swiss Water Process", procedeu 100% natural, care are la baza două principii - solubilitatea și osmoza. În acest proces boabele de cafea sunt introduse în apă cu extract de cafea verde, fără cofeină. Cofeina, fiind hidrosolubila, trece din boabele de cafea în soluția apoasă, în timp ce aroma rămâne în boabe. Boabele de cafea sunt apoi uscate la nivelul optim de umiditate. Procesul de decofeinizare Swiss Water are ca rezultat o cafea care conține doar 0,1% cofeină.

De ce este important?

Cafeaua decofeinizată prin metoda "Swiss Water Process" își păstrează toate calitățile, inclusiv aroma.

Beneficii și motive să alegi Cuore di Columbia Decaf

Cafeaua decofeinizată Cuore di Columbia este prăjită doar după ce dumneavoastră o comandați și este disponibilă boabe sau în varianta de măcinare pe care o solicitați. S-a dovedit prin studii, teste și analize că în urmă procesului de prajire , în 3-4 săptămâni , cafeaua își pierde foarte multe dintre calități și proprietăți. De aceea se recomandă să consumați cafea proaspăt prăjită.

Tara
Columbia
Regiune
Popayan
Altitudine
2300 metri
Soi cafea
Arabica (Colombian)
Tip
Decofeinizata
Single Origin
Preparare recomandata
Espresso
V60
Cantitate
250g
DNCCBD250B
Nou

Produse recomandate

Livrare in easybox

sameday-easybox.png

Mai rapid si mai ieftin!

Produs adaugat in lista de dorinte