Cafea de Specialitate Dream Cafea boabe fara cofeina Gourmet Coffee
Cafea de Specialitate Dream Cafea boabe fara cofeina Gourmet Coffee

Cafea Gourmet Dream Decaf 250g

Cafea decofeinizata, de specialitate, "Swiss Water Process"

Parfum: cacao; Aroma: gem de piersici; Gust: bogat, ușor dulceag; Retrogust: persistent

Macinare
  • Boabe
  • Espresso
  • Ibric
  • Filtru / Chemex / V 60
  • French Press
In stoc
59,90 lei
Nicio taxa

 

Dream este blendul nostru special de cafea 100% arabica, decofeinizată, cu arome combinate de gem de piersici şi pudră de cacao. Corpul este viguros, iar aciditatea este subtilă şi aminteşte de fructe roşii de pădure. Cafeaua de specialitate Gourmet Dream Decaf, chiar dacă este fără cofeină, are un gust bogat, uşor dulceag şi un retrogust lung şi pronunţat, cu o structură corpolentă. Noi nu putem să adăugăm decât atât: Dream Big!

Majoritatea proceselor de cofeinizare folosesc solvenți chimici, de exemplu acetatul de etil sau clorura de metilen, deloc sanatos, pentru a separa moleculele de cofeină din boabele de cafea verde. Pentru cafeaua Gourmet Dream Decaf se foloseste metoda "Swiss Water Process", procedeu 100% natural care are la baza doua principii - solubilitatea si osmoza.

In acest proces, boabele de cafea sunt introduse în apa cu extract de cafea verde, fără cofeină, cofeina, fiind hidrosolubila, trece din boabele de cafea in soluția apoasa, în timp ce aroma ramane in boabe. Boabele de cafea sunt uscate apoi la nivelul de umiditate optim. Procesul elvețian de decofeinizare are ca rezultat o cafea care conține doar 0,1% cofeină. Extractul de cafea verde, saturat de cafeină, este prelucrat prin cărbune activ pentru a îndepărta cofeina, devenind astfel din nou fără cofeină și pregătit să fie folosit pentru un nou lot de cafea.

Cafeaua decofeinizata prin metoda "Swiss Water Process" isi pastreaza toate calitatile, inclusiv aroma.

Cafeaua Gourmet Dream Decaf este prajita doar dupa ce dumneavoastra o comandati si este disponibila boabe sau in varianta de macinare pe care o solicitati. S-a dovedit prin studii, teste si analize ca in urma procesului de prajire, in 3-4 saptamani, cafeaua isi pierde foarte multe dintre calitati si proprietati. De aceea se recomanda sa consumati cafea proaspat prajita.

Soi cafea
Arabica 100%
Tip
Blend
Decofeinizata
Preparare recomandata
Espresso
Filtru
Ibric
Cantitate
250g
GCCCOB250
Nou

Produse recomandate

Cumparate frecvent cu produse din ultima ta comanda

Livrare in easybox

sameday-easybox.png

Mai rapid si mai ieftin!

Produs adaugat in lista de dorinte