- Home
-
Cafea de specialitate
-
Gourmet Frappe
Gourmet FrappePachet complet Dolce Nera Frappe 100x25g489,00 leiDolce Nera Frappe 25 buc119,00 leiDolce Nera Dark Chocolate 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE French Vanilla 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE Brazilian Nuts 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE Creme Brulee 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE Greek Vanilla 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE French Sub-Zero 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE Irish Cream 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE Caramel Snickers 1250g139,90 leiDolce Nera White Chocolate 1250g139,90 lei
-
Ceai
Ceai FructeCeai Aqua di Jamaica 100g29,90 leiCeai Hawaii Cocktail 100g29,90 leiCeai "Favourite colour-YELLOW" 100g29,90 leiCeai Wild Berry 100g29,90 leiCeai Pink Moon 100g29,90 leiCeai NegruMasala Chai 100g29,90 leiCeai planteCeai "I Feel Refreshed" 100g29,90 leiCeai Rooibos Lemon Love 100g29,90 leiCeai VerdeCeai Green Chai (Masala) 100g29,90 leiCeai Verde Sweet Curcuma 100g29,90 leiCeai verde China Jasmine 100g29,90 lei
- Accesorii
- Card cadou
-
Despre cafea
Articole de pe blogCe spun clientii despre produseCafelele lumii
- Contact
- Oferta Anul Nou
Cafea Decofeinizata Cuore di Columbia 250g
Cafea decofeinizata "Swiss Water Process"
Parfum: Floral dulce; Aroma: Alune; Gust: Caramel; Retrogust: Ciocolata neagra
Info
Prăjim cafeaua în ziua comenzii
O cafea proaspăt prăjită, decofeinizată, provenită din inima Columbiei, cafea arabică pură, cultivată în zonă vulcanică, unde solul foarte bogat în minerale conferă boabelor de cafea aromă tipică de alune, un corp bogat și aciditate delicată. Boabele de cafea columbiană din cafeaua single origin Cuore di Columbia au clasificarea SUPREMO, care certifică calitatea lor.
Cuore di Columbia este o cafea decofeinizata, gourmet cu aromă compactă, cu gust delicat de fructe caramelizate şi ciocolată. Are o aciditate scăzută și un retrogust puternic de ciocolată neagră. Asigurăm clienții care cunosc produsul Cuore di Columbia că varianta decofeinizată prin metoda "Swiss Water Process" are același gust și o aromă nealterată.
Majoritatea proceselor de decofeinizare folosesc solvenți chimici, de exemplu acetatul de etil sau clorură de metilen, procedee care nu sunt sănătoase, pentru a separa moleculele de cofeină din boabele de cafea verde. Pentru cafeaua decofeinizată Cuore di Columbia se folosește metoda "Swiss Water Process", procedeu 100% natural, care are la baza două principii - solubilitatea și osmoza. În acest proces boabele de cafea sunt introduse în apă cu extract de cafea verde, fără cofeină. Cofeina, fiind hidrosolubila, trece din boabele de cafea în soluția apoasă, în timp ce aroma rămâne în boabe. Boabele de cafea sunt uscate apoi la nivelul de umiditate optim. Procesul de decofeinizare Swiss Watewr are că rezultat o cafea care conține doar 0,1% cofeină.
Cafeaua decofeinizată prin metoda "Swiss Water Process" își păstrează toate calitățile, inclusiv aroma.
Cafeaua decofeinizată Cuore di Columbia este prăjită doar după ce dumneavoastră o comandați și este disponibilă boabe sau în varianta de măcinare pe care o solicitați. S-a dovedit prin studii, teste și analize că în urmă procesului de prajire , în 3-4 săptămâni , cafeaua își pierde foarte multe dintre calități și proprietăți. De aceea se recomandă să consumați cafea proaspăt prăjită.
Cumparate frecvent cu produse din ultima ta comanda
Livrare in easybox