Cafea de Specialitate Decofeinizata Cuore di Columbia 250g
Cafea de Specialitate Decofeinizata Ibric Cuore di Columbia 250g
Cafea de Specialitate Decofeinizata Cuore di Columbia 250g
Cafea de Specialitate Decofeinizata Ibric Cuore di Columbia 250g

Cafea Decofeinizata Cuore di Columbia 250g

Cafea decofeinizata "Swiss Water Process"

Parfum: Floral dulce; Aroma: Alune; Gust: Caramel; Retrogust: Ciocolata neagra

Macinare
  • Boabe
  • Espresso
  • Ibric
  • Filtru / Chemex / V 60
  • French Press
In stoc
59,90 lei

 

O cafea proaspăt prăjită, decofeinizată, provenită din inima Columbiei, cafea arabică pură, cultivată în zonă vulcanică, unde solul foarte bogat în minerale conferă boabelor de cafea aromă tipică de alune, un corp bogat și aciditate delicată. Boabele de cafea columbiană din cafeaua single origin Cuore di Columbia au clasificarea SUPREMO, care certifică calitatea lor.

Cuore di Columbia este o cafea decofeinizata, gourmet cu aromă compactă, cu gust delicat de fructe caramelizate şi ciocolată. Are o aciditate scăzută și un retrogust puternic de ciocolată neagră. Asigurăm clienții care cunosc produsul Cuore di Columbia că varianta decofeinizată prin metoda "Swiss Water Process" are același gust și o aromă nealterată.

Majoritatea proceselor de decofeinizare folosesc solvenți chimici, de exemplu acetatul de etil sau clorură de metilen, procedee care nu sunt sănătoase, pentru a separa moleculele de cofeină din boabele de cafea verde. Pentru cafeaua decofeinizată Cuore di Columbia se folosește metoda "Swiss Water Process", procedeu 100% natural, care are la baza două principii - solubilitatea și osmoza. În acest proces boabele de cafea sunt introduse în apă cu extract de cafea verde, fără cofeină. Cofeina, fiind hidrosolubila, trece din boabele de cafea în soluția apoasă, în timp ce aroma rămâne în boabe. Boabele de cafea sunt uscate apoi la nivelul de umiditate optim. Procesul de decofeinizare Swiss Watewr are că rezultat o cafea care conține doar 0,1% cofeină.

Cafeaua decofeinizată prin metoda "Swiss Water Process" își păstrează toate calitățile, inclusiv aroma.

Cafeaua decofeinizată Cuore di Columbia este prăjită doar după ce dumneavoastră o comandați și este disponibilă boabe sau în varianta de măcinare pe care o solicitați. S-a dovedit prin studii, teste și analize că în urmă procesului de prajire , în 3-4 săptămâni , cafeaua își pierde foarte multe dintre calități și proprietăți. De aceea se recomandă să consumați cafea proaspăt prăjită.

Tara
Columbia
Regiune
Popayan
Altitudine
2300 metri
Soi cafea
Arabica (Colombian)
Tip
Decofeinizata
Single Origin
Preparare recomandata
Espresso
Filtru
Cantitate
250g
DNCCBD250B
Nou

Cumparate frecvent cu produse din ultima ta comanda

Livrare in easybox

sameday-easybox.png

Mai rapid si mai ieftin!

Produs adaugat in lista de dorinte