Cafea Bio Etiopia Guji Kayon Mountain 250g
Cafea Bio Etiopia Guji Kayon Mountain 250g

Cafea Bio Etiopia Guji Kayon Mountain 250g

Cafea bio, microlot; Cupping score: 88,25 puncte.

Parfum: Dulce aromat; Aromă: Fructată, ușor condimentată (coacăz negru, scorțișoară, santal, miere); Gust: Fructat, cu note de cacao boabe prăjite; Retrogust:  Scorțișoară și santal, cu tuse de coacăz negru, santal și miere

Macinare
  • Boabe
  • Espresso
  • Ibric
  • Filtru
In stoc
59.90 lei
Nicio taxa

 

87,5 puncte Cupping Score, conform normelor elaborate de Specialty Coffee Association califica cafeaua Bio Guji Kayon Mountain Etiopia ca fiind "Excellent - Specialty Coffee"

Gourmet Coffee vă prezintă Cafeaua Bio Guji Kayon Mountain Etiopia, cafea bio de specialitate, ce provine de pe plantația Kayon Mountain Farm - o mică fermă din regiunea Guji, zonă recunoscută în întreaga lume pentru cafelele extraordinare care se produc aici.

Plantația, situată la o altitudine de 1900 - 2200 m, este formată din arbori Heirloom, îngrijiți fără a utiliza erbicide, pesticide sau alte produse agrochimice, în conformitate cu certificările ecologice specifice ale UE, USA, Canada, Japonia, Coreea de Sud și Café Practice. Ferma deține deasemenea și certificările Fair Trade și Rainforest Alliance.

După recoltare, cireșele de cafea sunt curățate de pulpă și puse la fermentat timp de 24 - 36 de ore, apoi sunt uscate la soare, pe paturi africane, pentru o perioadă de 12 - 20 de zile. La final, fiecărui lot de cafea i se atribuie un cod unic pentru a se asigura și certifica trasabilitatea și calitatea specifică cafelelor bio gourmet.

Cafeaua Etiopia Bio Guji Kayon de la Gourmet Coffee, în urma prăjirii atente, își exprimă adevărata valoare specifică unei cafele de lux: arome de coacăz negru și tuse condimentate de santal și scorțișoară. Gustul este fructat, cu nuanțe de boabe prăjite de cacao și un aftertaste lung, în care se regăsesc note dulci de santal, scorțișoară și miere.

La magazinul Gourmet Coffee prăjim această cafea Guji doar după ce dumneavoastră o comandați, pentru a-și păstra nealterate toate calitățile și beneficiile.

Recomandăm să preparați cafeaua Etiopia Bio Guji Kayon la espressor, frenchpress sau la ibric.

Tara
Etiopia
Regiune
Guji
Ferma
Kayon Mountain Farm
Altitudine
1900 - 2200 metri
Soi cafea
Heirloom
Tip
Single Origin
Preparare recomandata
Espresso
French press
Ibric
V60
Cantitate
250g
Certificare
Organic
DNBIOGE250B
Nou

Cumparate frecvent cu produse din ultima ta comanda

Livrare in easybox

sameday-easybox.png

Mai rapid si mai ieftin!

Produs adaugat in lista de dorinte