- Home
-
Cafea de specialitate
-
Gourmet Frappe
Gourmet FrappePachet complet Dolce Nera Frappe 100x25g489,00 leiDolce Nera Frappe 25 buc119,00 leiDolce Nera Dark Chocolate 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE French Vanilla 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE Brazilian Nuts 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE Creme Brulee 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE Greek Vanilla 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE French Sub-Zero 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE Irish Cream 1250g139,90 leiDolce Nera FRAPPE Caramel Snickers 1250g139,90 leiDolce Nera White Chocolate 1250g139,90 lei
-
Ceai
Ceai FructeCeai Aqua di Jamaica 100g29,90 leiCeai Hawaii Cocktail 100g29,90 leiCeai "Favourite colour-YELLOW" 100g29,90 leiCeai Wild Berry 100g29,90 leiCeai Pink Moon 100g29,90 leiCeai NegruMasala Chai 100g29,90 leiCeai planteCeai "I Feel Refreshed" 100g29,90 leiCeai Rooibos Lemon Love 100g29,90 leiCeai VerdeCeai Green Chai 100g29,90 leiCeai Verde Sweet Curcuma 100g29,90 leiCeai verde China Jasmine 100g29,90 lei
- Accesorii
- Card cadou
-
Despre cafea
Articole de pe blogCe spun clientii despre produseCafelele lumii
- Contact
- Oferta lunii
Cafea Bio Etiopia Guji Kayon Mountain 250g
Cafea bio, microlot; Cupping score: 88,25 puncte.
Parfum: Dulce aromat; Aromă: Fructată, ușor condimentată (coacăz negru, scorțișoară, santal, miere); Gust: Fructat, cu note de cacao boabe prăjite; Retrogust: Scorțișoară și santal, cu tuse de coacăz negru, santal și miere
Info
Prăjim cafeaua în ziua comenzii
87,5 puncte Cupping Score, conform normelor elaborate de Specialty Coffee Association califica cafeaua Bio Guji Kayon Mountain Etiopia ca fiind "Excellent - Specialty Coffee"
Gourmet Coffee vă prezintă Cafeaua Bio Guji Kayon Mountain Etiopia, cafea bio de specialitate, ce provine de pe plantația Kayon Mountain Farm - o mică fermă din regiunea Guji, zonă recunoscută în întreaga lume pentru cafelele extraordinare care se produc aici.
Plantația, situată la o altitudine de 1900 - 2200 m, este formată din arbori Heirloom, îngrijiți fără a utiliza erbicide, pesticide sau alte produse agrochimice, în conformitate cu certificările ecologice specifice ale UE, USA, Canada, Japonia, Coreea de Sud și Café Practice. Ferma deține deasemenea și certificările Fair Trade și Rainforest Alliance.
După recoltare, cireșele de cafea sunt curățate de pulpă și puse la fermentat timp de 24 - 36 de ore, apoi sunt uscate la soare, pe paturi africane, pentru o perioadă de 12 - 20 de zile. La final, fiecărui lot de cafea i se atribuie un cod unic pentru a se asigura și certifica trasabilitatea și calitatea specifică cafelelor bio gourmet.
Cafeaua Etiopia Bio Guji Kayon de la Gourmet Coffee, în urma prăjirii atente, își exprimă adevărata valoare specifică unei cafele de lux: arome de coacăz negru și tuse condimentate de santal și scorțișoară. Gustul este fructat, cu nuanțe de boabe prăjite de cacao și un aftertaste lung, în care se regăsesc note dulci de santal, scorțișoară și miere.
La magazinul Gourmet Coffee prăjim această cafea Guji doar după ce dumneavoastră o comandați, pentru a-și păstra nealterate toate calitățile și beneficiile.
Recomandăm să preparați cafeaua Etiopia Bio Guji Kayon la espressor, frenchpress sau la ibric.
- Tara
- Etiopia
- Regiune
- Guji
- Ferma
- Kayon Mountain Farm
- Altitudine
- 1900 - 2200 metri
- Soi cafea
- Heirloom
- Tip
- Single Origin
- Preparare recomandata
- Espresso
French press
Ibric
V60 - Cantitate
- 250g
- Certificare
- Organic
Cumparate frecvent cu produse din ultima ta comanda
Livrare in easybox