!-- Google Tag Manager -->
Niciun produs
Preturile includ TVA
New
Single origin, cafea de specialitate
Locul 7 top Espressocoffeeguide 2020
Parfum: dulce floral; Aroma: Fructată (căpșuni cu nuante de fructe tropicale); Gust: fin, cacao și căpșuni; Retrogust: Ciocolată
Prăjim cafeaua în ziua comenzii
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.
Review-uri
Specialistii de la Espressocoffeeguide au inclus cafeaua Etiopia Yirgacheffe in top 10 cele mai bune cafele din lume, top anul 2020.
Black Lion este o cafea specială, din faimoasa regiune Yirgacheffe din sudul Etiopiei, cultivată de un mic grup de fermieri, la altitudini foarte înalte, prelucrată prin uscare naturală la soare, aleasă și sortată cu cea mai mare grijă. Femeile care aleg cafeaua primesc bonificații suplimentare din partea Ethiopian Commodities Exchanged (ECX) pentru absența boabelor care au defecte.
Cafeaua etiopiană Black Lion este clasificată Grade 1 (0-3 boabe defecte în 300 g cafea), standard care exprimă calitatea cafelei superpremium și este considerată de către specialiști una dintre cele 10 mai bune cafele din lume (alături de alte câteva cafele etiopiene din regiunea Yirgacheffe).
Cafeaua Black Lion este tranzacționată doar de ECX care garantează trasabilitatea perfectă a produsului.
Gourmet Coffee Black Lion este cea mai bună cafea gourmet, 100% arabica, ce provine de la acești fermieri și care se exprimă în mod excepțional preparată espresso sau filtru. Are o corpolență fină, echilibrată, cu aciditate uşoară şi gust cremos de cacao și căpșuni.
Recomandăm cafeaua Black Lion Etiopia de la Gourmet Coffee pentru prepararea la espresso sau la filtru.
Cafeaua Black Lion Etiopia de la Gourmet Coffee este prăjită doar după ce dumneavoastră o comandați, este disponibilă boabe sau în varianta de măcinare pe care o solicitați, și ambalată în cutie metalică vidată ce păstrează aroma pentru o perioadă lungă de timp şi după deschidere. S-a dovedit prin studii, teste și analize că în urma procesului de prăjire, în 3-4 săptămâni, cafeaua își pierde foarte multe dintre calități și proprietăți. De aceea vă recomandăm să consumați aceasta cafea rară proaspăt prăjită.
Tara | Etiopia |
Regiune | Yirgacheffe |
Altitudine | 1900 - 2100 m |
Soi cafea | Heirloom |
Tip | Single Origin |
Preparare recomandata | Espresso |
Cantitate | 250g |
O cafea foarte bună!
Foarte buna, gust extraordinar de plăcut.
Exceptionala
Este una dintre cele mai bune cafele baute de mine. Aroma puternica, perfecta pentru bautorii de espresso/ristretto.