Provine din plantaţiile de cafea arabica din sud-estul Indiei, acolo unde cafeaua se cultivă încă din 1600. Fermierii alternează plantaţiile de cafea cu cele de condimente iar cafeaua capătă arome şi gusturi unice, de scorţişoară, piper, cacao, cardamon şi chiar santal.
Maestrul nostru barista o consideră ca fiind una dintre cafelele gourmet prin care ne dezvăluie misterele şi secretele artei cafelei de autor. Aromele si gusturile de mirodenii exotice fac din cafeaua de specialitate Segreto di India o experienta ce merita incercata. Namaste!
Segreto di India, cafea boabe premium de specialitate este acum și în ambalaj special de 1Kg cu supapă pentru degazare.
Cafeaua Segreto di India de la Gourmet Coffee este prajita doar dupa ce dumneavoastra o comandati si este disponibila boabe sau in varianta de macinare pe care o solicitati. S-a dovedit prin studii, teste si analize ca in urma procesului de prajire, in 3-4 saptamani, cafeaua isi pierde foarte multe dintre calitati si proprietati. De aceea se recomanda sa consumati cafea proaspat prajita.