Datorită unor probleme logistice, în perioada 5 ianuarie - 28 februarie, cafelele nu se vor putea ambala in cutii metalice, ci la pungă speciala recomandată pentru ambalarea cafelei, prevăzută cu zip și supapă.
Speram sa remediem cat mai rapid acest neajuns! Va multumim pentru intelegere si va oferim un extradiscount pentru toate variantele de cafea prezentate in cutie metalica.
Selectie de cafele de origine, certificate bio, cultivate numai dupa metode agricole ecologice care protejeaza solul si ecosistemele din zonele de cultura.
Cafea bio, microlot; Cupping score: 88,25 puncte. Parfum: Dulce aromat; Aromă: Fructată, ușor condimentată (coacăz negru, scorțișoară, santal, miere); Gust: Fructat, cu note de cacao boabe prăjite; Retrogust: Scorțișoară și santal, cu tuse de coacăz negru, santal și miere
Cupping scor: 86.3 puncte Cafea microlot, cafea bio Parfum: Vanilie Aroma: Fructata (fructe de padure si ceai negru) Gust: Fructat, cu note de vanilie Retrogust: Cremos, cu nuante de frisca dulce
Cafea bio, microlot; Cupping score: 88,25 puncte. Parfum: Dulce aromat; Aromă: Fructată, ușor condimentată (coacăz negru, scorțișoară, santal, miere); Gust: Fructat, cu note de cacao boabe prăjite; Retrogust: Scorțișoară și santal, cu tuse de coacăz negru, santal și miere
Best Organic Coffee Cup of Excellence 2017 Cupping scor: 88 puncte. Cafea sigle origin, cafea bio Parfum: Alune de pădure; Aromă: Citrica (mandarine, lime); Gust: Caramel dulce; Retrogust: Cremos, cu note de ciocolată cu miere și migdale
Locul 3 top Espressocoffeeguide 2020 Cupping scor: 84 puncte. Cafea cu aciditate foarte scazută. Cafea bio single origin Parfum: Dulce fructat, cu nuante de florale; Aromă: Fructe dulci si migdale; Gust: Dulce, cu note de cirese negre si merisoare; Retrogust: Caramel, cu tonuri de migdale prajite
Locul 3 top Espressocoffeeguide 2020 Cafea bio, microlot; Cupping score: 84 puncte. Cafea cu aciditate foarte scazută. Cafea bio single origin Parfum: Dulce fructat, cu nuante de florale; Aromă: Fructe dulci si migdale; Gust: Dulce, cu note de cirese negre si merisoare; Retrogust: Caramel, cu tonuri de migdale prajite
Loading...
Blogul Gourmet Coffee
Milioane de oameni din întreaga lume savureaza cafea în fiecare zi. Dar cine se gândește de unde provine toata...
Ne dorim ca produsele noastre să ajungă la cât mai multe persoane. Din păcate, unii dintre noi nu pot...
Toată lumea știe că toate lucrurile sunt mai bine când sunt proaspete. Dar de ce este mai bună cafeaua proaspăt...