Cafea Hacienda San Pedro Puerto Rico 250g

Cafele Rare cafele-rare

Single origin, cafea de specialitate

Parfum: Usor dulce

Aroma: Fructată

Gust: Fin, de ciocolată

Retrogust: Condimente, lemn dulce   

Mai multe detalii

  • Boabe
  • Espresso
  • Ibric
  • Filtru

149,90 lei
cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor


Informatii

Aceasta cafea speciala, foarte rara, este una dintre cele selectate ca favoritele casei de catre expertii Vaticanului.

In Puerto Rico condițiile de cultivare si culegere ale cafelei sunt printre cele mai stricte si mai bine reglementate din intrega lume, datorita faptului ca se supun regulilor din Statele Unite.
Plantatiile de cafea de la Hacienda San Pedro sunt situate la inaltimi de 1000 -1200 m, pe cele mai inalte varfuri muntoase din Puerto Rico și beneficiaza de influenta favorabila a climatului din Marea Caraibelor și Oceanul Atlantic.

Afacere de familie, aflata acum la a 4-a generatie, Hacienda San Pedro este detinuta de familia Atienza, unul dintre producatorii de elita din Puerto Rico, in ceea ce priveste calitatea cafelei.

Plantatiile detinute de Hacienda San Pedro cultiva numai cafea Arabica din soiuri care isi exprima aici adevarata valoare: Bourbon, Typica, Pacas si Caturra. Sortimentele remarcabile prin gustul fin sunt bucuria cunoscatorilor din intreaga lume.

Culegerea cafelei se face exclusiv manual. Imediat dupa recoltare, boabele sunt fermentate 24 de ore intr-o maniera speciala, iar apoi sunt uscate in cadrul unui proces strict controlat, care reproduce conditiile de uscare la soare.

Cafeaua single origin Hacienda San Pedro, prajita de maestrul Gourmet Coffee Shop are un gust bogat, seducator, delicat, care ne rasfata simturile. Usor dulceaga, cremoasa, se distinge prin gustul fin de ciocolata, iar in retrogust se simt nuante de condimente. O adevarata cafea gourmet care merita savurata macar odata in viata de orice pasionat de cafea exclusiva.



Fisa tehnica

Tara Puerto Rico
Regiune Jayuya
Ferma Cafe Hacienda San Pedro
Altitudine 1000 -1200 metri
Soi cafea arabica 100% (Pacas, Red Bourbon, Typica, Caturra)
Tip Single Origin
Preparare recomandata Espresso
-->